(12-06-2013, 09:40 AM)Basstard napisał(a):(12-06-2013, 09:33 AM)Dragonaut napisał(a): Ja się w sumie nie dziwię bassbubkowi. Zwrócił na to i na to uwagę papkinowi, a ten raczej nie umiał tego przyjąć. Tak jak komentarza Omsona odnośnie wyglądu. Omson stwierdził, że ładniejsze byłoby proste wykonanie, a mości papkin od razu jakieś takie "ja mam tu ciężkie warunki, zobacz jaka to praca, doceń" etc.
Krytykę też trzeba umieć przyjąć. Naprawdę. To forum basowe, nie kółko wzajemnej adoracji i miejsce do lizania się po jajach. Jak komuś się nie podoba coś co wrzucamy- przyjmijmy to z godnością.
To prawda, że papkin popisał się niewąską opryskliwością, ale tak naprawdę skoro robi to dla siebie samego to jest to jego sprawa jak, z czego itd.
Wiesz... Wrzucając swoje dzieła na forum publiczne, trza się liczyć z tym, że każdy ma prawo ocenić jak mu czapka stoi. Po to jest forum, by się wypowiadać. Papkin natomiast zachował się, jakby go odsądzili od czci i wiary, jakby go opierdalali, że w ogóle robi itp.
Niech robi dla siebie, w porządku. Tylko niech też liczy się z tym, że wrzucając tutaj, niejako nam do oceny- musi liczyć się z krytyką i tym, że komuś może się nie podobać. I nie reagować, jakby ten ktoś zabił mu najbliższą osobę. Srsly. Ból dupy to ciężka przypadłość