(12-11-2013, 04:02 PM)Dex napisał(a): Jestem rozgoryczony i wkurwiony dlatego sorry za składnię i może nazbyt chaotyczny opis.
Jooo.
1. Gitarzyści....
2. Jeśli takie relacje panują w sytuacji NA PRAWDĘ prostej, trywialnej jak miks dema, to zastanów się co bedzie gdy pojawią się jakieś konkretne wyzwania, pieniądze i decyzje faktycznie wymagające kompromisów.
Jak ktoś się kłóci o kawałek wafelka to będzie problem przy podziale zamordowanego mamuta - na 100%.
3. Nie obraź się Dex ale Twój zespół nigdy nie będzie dla nikogo źródłem utrzymania i jeśli sobie to tłumaczysz pod kątem "przecierpię a potem będzie zajebiście" to robisz to zupełnie niepotrzebnie. Nie jesteście najlepszym zespołem w danej niszy a tylko i wyłącznie takie składy mają szansę na jakiekolwiek uczciwe pieniądze z grania poza tzw. gwiazdami mainstreamowymi.
Ja jestem w podobnej sytuacji, mam 100% pewności, że nigdzie dalej ze swoim składem nie zajdę - i bardzo mi z tym dobrze, gram z czystej przyjemności z ludźmi których autentycznie lubię. Innych powodów nie ma i nie potrzebuję.
4. Gitarzyści....
5. Macie zaiksy wyjaśnione, czy jeszcze nie?