(12-22-2013, 02:09 PM)elteha napisał(a):(12-22-2013, 12:19 PM)Bolem napisał(a): Masz RBI odpalonego z tym ZONem? Jest sens? Na bassturbacjach odnioslem wrazenie, ze o ile slabym/srednim wiosłom pomaga, to porządnym szkodził (najbardziej to bylo slychac na alembiku)
Nie tyle szkodzi, co imo zawsze da to ten sam typ brzmienia. Jesli ktos potrzebuje pewnosci, zr zawsze zabrzmi tak damo, to sansamp jest zajebisty
Tak.
Problem pojawia się kiedy mamy wiosło któro brzmi "lepiej niż sansamp". Takie wrażenie odniosłem kiedy kręciłem gałami podczas gdy Basstard grał na alembiku rbi+svt3 pro, efekt był taki jak byś na dobrze zrobione zdjęcie nałożył filtr z instagrama- kiepskim/średnim zdjęciom to pomaga, ale kiedy jest dobry sprzęt dobry fotograf to tego nie potrzeba
Podobne wrażenie miałem grając na boxerze acoustiku i bddi, z włączonym sansampem brzmiało nie tyle lepiej, co inaczej, jak sansamp.
W warunkach koncertowych zdecydowanie może to być pożądane i dlatego myślę, że kiedyś wrócę do jakiegoś sansampa
fender -> fender -> fender