01-09-2014, 09:16 AM
(01-09-2014, 08:13 AM)yarzenioova napisał(a):Cebula, lez i krokodyl chyba(01-08-2014, 09:18 PM)groza napisał(a): Fajnie bas chodzi, bardzo zgrabny numer, zaraz ci znajdę numer comy z mega podobnym początkiemMichał Ty już wszędzie słyszysz Type OBrzmi spoko jak na demo, choć coś dziwnego z garami się dzieje tu i tam - werbel ma strasznie nierówną barwę między niektórymi uderzeniami i blachy są wąziutkie i syczące.
Macie znakomitego wokalistę. Wydaje mi się, że nie ma zbyt dużego doświadczenia bo ewidentnie nie panuje nad tym co ma - jedna fraza super, druga wyraźnie słabiej itp itd.
Ale jak trafia z frazą/interpretacją/nutkami to trafia rewelacyjnie - od paru lat tak fajnego wokalu męskiego w polen nie słyszałem. Trochę przegina z tymi grunegowymi manierami, ale umie i bez tego, to akurat by dobry realizator mający do b. czynienia z czymś innym niż metal by przypilnował. Ma fajną jakąś naleciałość, coś jakby type o negative trochę - ciekawe połączenie z takimi melodiami i tym grandżowo-popwym stylem.
Musisz go często napierdalać po łbie by pracował, ćwiczył i nie pił za dużo
Faktycznie fajnie to wszystko brzmi, chociaż ja aktualnie jakoś nie lubię TEGO wysokiego środka, który tu mocno stukodzwoni w basie.
O reszcie brzmienia się nie wypowiadam, bo się kompletnie nie znam, ale słucha się tego dobrze całkiem. I też przyznam, że wokalista ma potencjał i mnie bardziej w niektórych wokalizach LaBrie przypomina np., tyle że wasz człowiek ma niższą barwę i jest to fajne dzięki temu.
Fajny kawałek ostatecznie i wstęp faktycznie bardzo przypomina któryś kawałek Comy.
Mnie brakuje, ze nie po polsku. Ciezko bedzie sie przebic z tym w Polsce, a nie macie pewno srodkow by uderzyc na zachod... Niemniej granie fajnie i takie jak ma byc! Gratuluje