01-13-2014, 04:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-13-2014, 04:57 PM przez JAZZ-BASS.)
(01-13-2014, 12:51 PM)yarzenioova napisał(a): Ja się tam nie wypowiem o kwestii nagrania, są od tego specjaliści tu, ale brzmienie basu mi bardzo pasuje, szkoda tylko że tak cicho w slapowanej wersji, ale rozumiem że wymaga tego koncepcja utworu. Bez narzucania się.Dokładnie tak. Ten 'slap" to nie jest solówka tylko normalne granie sekcyjne... ale kciukando :-)
Nathan East często tak grywa i mnię się to bardzo podobie.
Cytat: Ale ta melodia na klawiszu i gitarze narzuca się trochę jednak za bardzo od 3:40.Co racja to racja. Już wyedytowane.
Cytat: Faktycznie coś perkusja jest jakoś tak odcięta od reszty brzmieniowo.Bo to zawsze najtrudniejsza rzecz do nagrania. Bębny nagrały się niestety kiepsko, ale takie były warunki "studyjne"
Cytat: Poziomy chyba troszkę inne powinny być.Poprawki się smażą aktualnie.
No i wokali trochę więcej jednak w miksie będzie.
Cytat: Ale utwór mi bardzo pasuje, chętnie bym więcej posłuchał.
THNX :-)
Będą jeszcze dwa. Czekają w kolejce na mix.
Cytat: Troszkę mi się z Grottmusic kojarzy, a to lubię wybitnie.No z Grociakiem gusta mamy bardzo podobne... a poza tym to się uczę u Niego :-)
Cytat: PS Co to za instrument? Brzmi coś jak TRB jakiś. Dobrze?Prawie dobrze, bo Yamaha
Ale nie TRB tylko BB (a dokładnie BBN5A, czyli "prawie" sygnaturka Nathana East'a).
W ramach równouprawnienia żądam wprowadzenia do handlu serków heterogenizowanych...