01-13-2014, 06:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-13-2014, 06:21 PM przez JAZZ-BASS.)
(01-13-2014, 05:11 PM)Alfik napisał(a): Na wokalach słychać silny processing brzmią jak sporej edycji autotune albo ktoś nawrzucał za duzo pluginów - bo straszna wata brzmieniowo.Nawet nie pytaj co tam sie działo...

Cytat:Utwór jest płynnie sekcyjnie zagrany. W takich wolnych tempach jest to bardzo trudne aby siedziało - także gratuluje.Thnx

Ja tam dobrze się czuję w wolnych tempach... z szybszymi mam gorzej

Cytat: Ładne frazowanie na gitarce.Miło...
Uwielbiam grać ze Sławkiem - rozumiemy się bez słów.
Cytat: Bębny brzmią kiepsko niestety choć zagrane bardzo dobrze.Tu znów nie napiszę w jakich warunkach i czym/na co były nagrywane bębny...

Co do bębniarza - jak z min zaczynam grać to czuję jak bym po długiej podróży usiadł we własnym domu na własnym wygodnym fotelu.
Gramy "o tym samym"...
Cytat:Niestety wokale nie porywają są co najwyżej poprawne a w takiej estetyce jak nie jesteś Whithney i Michaelem to masz generalnie przechlapane. Takich numerów nie napędza ani sekcja ani instrumenty tylko absolutnie wybitne osobowości wokalistów a tego brakuje.
Jestem tego samego sprawo_zdania... tu się zgadzam.
No ale taki mam "stan zastany".

(01-13-2014, 05:01 PM)Basstard napisał(a): (... brzmi jak trza, full profi i w ogóle szacun. Powodzenia!Wazeliniarz...

W ramach równouprawnienia żądam wprowadzenia do handlu serków heterogenizowanych...