01-26-2014, 09:01 PM
(01-26-2014, 08:48 PM)Bolem napisał(a): Słucham tych próbek i ten kawałek to był nienajlepszy wybór. Może z dwie osoby "grają" a nie zmagają się. Wybraliście się z motyką na słońce
Sam nawet nie próbuję, bo nie ma po co
Kolezko, co ty piszesz (piszac grzecznie)
Moim zdaniem ten numer to jest najlepszy dotad challenge.
1) Klasyczny stricte basowy numer pod basistow, rowniez do nauki
2) Kompozycja, ktorej przestudiowanie da wiecej niz 12takowy blues, albo shito-rock na jednym dzwieku
Fakt, Jaco postawil poprzeczke wysoko, wyzej niz ktokolwiek na swiecie, ale jako ze numer jest swietny to pomimo swoich niedociaglosci mam radoche z grania niego. Challenge najlepszy, bo postanowilem wrocic do numeru, ktorego sie uczylem 10 lat temu dokladnie. Pomimo dwuletniej rozlaki z instrumentem poczulem bodzca, ktory kazal mi spedzac ostatnie 3-4 wieczory z tym numerem i dal mi kopa do dalszych cwiczen. Jesli ktos podszedl do tego numeru i uznal, ze nie warto bo nie gra jak Jaco- tez nie mam z tym problemu. Ten kto do niego chociaz przysiadzie na troche, to niech wie, ze cwiczenie tego da mu prawdopodobnie wiecej niz wszystkie konkursy dotychczasowe razem wziete. Mowie tutaj o swiadomym podejsciu do tematu.
Dobrej nocki, Bolem!