02-19-2014, 07:59 AM
(02-18-2014, 04:41 PM)langusta napisał(a): generalnie nie widuje się w PL zadbanej 410XLT na speakonach dużo poniżej 3 k i ktoś kto twierdzi inaczej raczej żyje w świecie gumtree albo wyimaginowanych cen początkowych na ebay, ogryzione i wyhuśtane 15 letnie wersje jeszcze na bananowcach może i za 2 tys i ktoś kiedyś widział w co też szczerze wątpię
nawet 212xlt nie widziałem poniżej 2 tys, moje obie paki choć kupione dość drogo to są w perfekcyjnym stanie i wizualnym i technicznym... dla jednego okazja to stówa taniej a dla innego przezajebisty stan w cenie rynkowej
Racja, jak masz kaske (a kupujac edena to raczej masz i wiesz co chcesz), to bardziej zalezy Ci na uzytkowaniu bez niespodzianek i dobrym przebiegu deal'a niz na okazji cenowej.
Ja swojego Edena kupilem rocznego w 2006 roku w USA za 500 dolcow (wowczas ok 1600zl), transport mialem gratis. Dorobilem do niego koleczka oraz miekki pokrowiec i sprzedalem grozie wlasnie za dwa tysiaki (2011rok). Jako, ze bylem wtedy w czasie migracji to oddalem mu, potrzebujacemu, bedacemu wowczas na fali wznoszacej z Ukejem (czas VoP).
Teraz gram na mesie powerhouse 212, ale moze kiedys wroce sobie do edena, albo dokupie przynajmniej 15tke, bo troche jednak czasem brakuje tego wyziewu w dolnym pasmie, ale tylko troche