04-01-2014, 08:51 PM
Odradzam Lexicona, ja mam Omegę i już trzy razy na gwarancji w serwisie lądowała. Teraz mi wszystko wymienili w środku, więc może się uda 
A poza tym... Z Behringerami różnie bywa, zależy od serii. Generalnie IMO stare były chujowe, te bardziej nowe dają radę. Na produkty Tascama nigdy nie narzekałem, z resztą marek nie miałem styczności
Z tej listy brałbym Tascama lub Behringera, zależy jeszcze czy czegoś (i czego) poza wejściem instrumentalnym i wyjściem słuchawkowym potrzebujesz.

A poza tym... Z Behringerami różnie bywa, zależy od serii. Generalnie IMO stare były chujowe, te bardziej nowe dają radę. Na produkty Tascama nigdy nie narzekałem, z resztą marek nie miałem styczności

Z tej listy brałbym Tascama lub Behringera, zależy jeszcze czy czegoś (i czego) poza wejściem instrumentalnym i wyjściem słuchawkowym potrzebujesz.
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412
Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa