09-23-2010, 01:58 PM
(09-22-2010, 10:08 PM)wws napisał(a): ja bym dopisał w nazwie tematu Creative ep-630też polecam, przerobiłem kilka sztuk, podróbki (kupione specjalnie, po 5zł kiedyś były) też i każde z nich - proporcjonalnie do ceny - dają radę
Oczywiście do słuchania muzyki z mp3
jak chcesz wydać więcej pieniędzy to nie baw się w jakieś denony srenony tylko kup odsłuchowe np. Szury albo AKG
Co do psucia - zależy jak używaszu mnie tylko 2 pary wytrwał więcej niż pół roku, a właściwie to jedna, bo w drugich szarpnąłem za kabel i się rozerwał, a były niezawodne (ale to już mowa o akg 414p, takie "na głowę" bardziej).
W ogóle w temacie słuchawek polecam serdecznie WSZYSTKO od AKG. Miałem niestety tylko jedną parę, ale wiele razy przyszło mi z naprawdę różnych modeli korzystać i żaden nie spowodował krzywej miny
No właśnie. Strasznie podobały mi się brzmieniowo te AKG K414P, ale miałem je prawie dwa lata. Szarpnąłem za kabel i przestała grać jedna słuchawka. Odesłałem do serwisu, naprawili mi, jak to ujęli 'warunkowo, jednorazowo', gdyż było to z mojej winy.
A teraz - wydaje mi się, że o nic nie zawadziłem etc. - jedna słuchawka zaczęła grać zdecydowanie ciszej (ale cośtam z niej słychać).
Nie chce mi się już ich naprawiać drugi raz, poza tym już mam dość tego ich dociskania uszu, myślę nad czymś nowym.
Wpadły mi w oko Sennheisery PX 200 II - też zamknięte, właśnie takie preferuję do mp3 przenośnego.
Miał ktoś kontakt z nimi?
Ewentualnie coś podobnego, jakieś Kossy może (tylko one wyglądają przekoszmarnie :/)
Żadne douszne ani dokanałowe nie wchodzą w rachubę.