11-19-2014, 07:42 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-19-2014, 11:10 AM przez JA_cek.)
(11-17-2014, 11:16 AM)Basstard napisał(a): Ja grałem. Przez chwilę. Projekt pod egidą Stołecznej Estrady, splendor, lans, krul prestirzu. Gówno z tego wyszło. Nagrałem bas na demo i tyle było aktywności, kurwa. Tyle że kasę dostałem za to - niedużą ale zawsze coś.
bo to musi być pasja u organizatora, a nie sama kalkulacja. Może tego zabrakło. My to gramy bo kręci nas muzyka Pink Floyd, trafiliśmy na menegera, który ma taką samą zajawkę jak my i ma trochę kontaktów w radiu.
Już myślimy nad projekcjami 3D i dźwiękiem dookólnym, możliwe, że przyszły rok zaczniemy od koncertów w Planetarium.
Ze scenografii dorobiliśmy się już dwuemtrowego muru, czaimy się na latającą świnkę, a okrągły ekran już jest w drodze. Na wiosnę ma dołączyć samolot przelatujący nad widownią, a w Mrągowie z jeziora być może wynurzy się ogromna ośmiornica.
Od Olsztyna mamy już swojego realizatora i świetlika, bo to już wykroczyło poza zwykłe granie w klubie. Prac jest ogrom, ale na prawdę warto - efekty przekraczają moe najśmielsze wyobrażenia.
No i oczywiście jest jeszcze muzyka, której granie sprawia nam ogromną frajdę
Basstard, chętnie bym posłuchł Twoich wersji - jest to możliwe?
Może by the way zapodam zdjęcia z naszej strony:
Comfortably numb:
![[Obrazek: Spare%20Bricks%20Olsztyn%20-%20fot%20AZ%2001.jpg]](http://sparebricks.pl/gallery/Olsztyn/Spare%20Bricks%20Olsztyn%20-%20fot%20AZ%2001.jpg)
z tancerkami: (na prawdę trudno było się momentami skupić
Run Like Hell:
i cała ekpia: