11-19-2014, 04:01 PM
(11-19-2014, 03:35 PM)jakubek13 napisał(a): Szydzą i szydzić będą.Ja raczej dowcipkuję niż szydzę.
Aplikacje webowe robię takie, za jakie płaca, a nie które uważam za jedynie słuszne

a gram dla przyjemności.
Osobiście wolałbym G&L za podobną kasę, ale jeszcze bardziej lubię swojego JazzBassa.
Ale u mnie w kapeli nie ma klawiszy, może to dlatego
Sądzę, że przy graniu przez całą noc wygoda ma kluczowe znaczenie, a Ibanez jest faktycznie wygodny (miałem serię SR, ale ja mam małe łapy
Osobiście nie jestem fanem aktywnych preampów. W pierwszym basie nie miałem, w drugim był rozłączany, w trzecim usunięty, kolejne były znów fabrycznie pasywne. Uważam, że EQ mam we wzmacniaczu

Natomiast nie sądzę, abyś szukał nasyconych barw z lekkim przesterem, zależnym od dynamiki grania, więc ten aspekt też traci na znaczeniu.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.