03-23-2015, 07:09 PM
(03-23-2015, 07:05 PM)Ajgor napisał(a):Cały mój gear waży pewnie srogo ponad stówę, ale gitar nigdy nie zostawiam w sali prób. Pedalboard - zależy gdzie, chociaż biorąc pod uwagę że kompletowałem go sukcesywnie od początku grania - też mi szkoda. Dmuchną mi stack - trudno, ich będą boleć kręgosłupy. Poza tym - w razie czego da się pożyczyć. Od kumpla trudno pożyczać basówkę, tym bardziej że to trochę jak z dziewczyną. Niby fajnie cudzą dmuchać, ale wiesz w których miejscach Twoja miauczy najfajniej(03-23-2015, 07:00 PM)Maciejeq napisał(a):(03-22-2015, 01:43 PM)Ajgor napisał(a): Dwa różne miasta, dwa nagłośnienia, dwa wiosła. Po co wozić sprzęt jak można mieć wszystko na miejscu
Zupełnie nie popieram takiego rozwiązania. Potem widzi się nieprzyjemne tematy na forach pt. "okradziono salę prób".
Obie sale są bardzo dobrze zabezpieczone, bez okien, kraty w drzwiach itp i dodatkowo ubezpieczone. Oczywiście nikt nie chce być okradziony.
Mój sprzęt waży sporo ponad 20KG i jest go tyle, że po za salkami nie miał bym go gdzie trzymać.