04-14-2015, 05:06 PM
(04-14-2015, 02:34 PM)citizenkane napisał(a):(04-14-2015, 12:06 PM)bratekr napisał(a): Jest to zmodyfikowana kopia Fulletone'a, bo ma:
- blend;
- pstryczek-elektryczek boost/drive, zmieniający nieco charakter przesteru, głośność i funkcjonowanie gałki boost i gain.
Mój ma blenda z boku, to jeszcze wczesna wersja.
Brzmi fajnie, lubi 18V, ładnie odpowiada na dynamikę, robi od betoniary do kranczującego wzmaka, a przy odpowiednich ustawieniach działa jak nasyczacz brzmienia i booster.
Brzmi jakoś tak: https://odysseypl.bandcamp.com/album/raw-demo-2015 - użyłem go w każdym kawałku, jednak w różnych proporcjach.
Taki nowocześnie brzmiący overdrive, nie do końca moja bajka. Ale może być w pytę jeśli szukasz takiego brzmienia.
No właśnie powinno mi podejść takie pudełeczko. Mój zestaw jest wybitnie dobrze gadający z pasywami a chciałbym też coś burczacego do musicmana. Do tego jeszcze brassmaster ot jetofuja i będę miał komplet

Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212