(05-24-2015, 12:57 PM)hiniobr-d napisał(a): Panowie zamierzam kupić case na mój wzmacniacz i już powysyłałem do naszych rodzimych producentów zapytanie o cenę itp,ale nie tylko cena powinna decydować i zakupiejakie firmy polecacie a na które powinno się omijać ??
Kiedyś maczos fajne kejsy robił, mam dwa (pedalboard i 2u na head) i są git, znajomy zamówił dwa kolejne, w tym bardzo skomplikowanego na mooga i też było ok. Z pedalboardem zwiedziłem pół polski, duuużo przeszedł i działa dalej ok.
Na mesę kupiłem case w firmie Kada case - jestem b. zadowolony. Jakościowo wykonanie rewelacyjne. Wszystko czyściutko, równo i dokładnie. Jakoś mega drogo nie było - był to 4u z pianką (od środka, w panelach zdejmowanych) o nietypowym wymiarze (krótszy) i do tego czerwony. Dałem coś około 500zł brutto.
To CHYBA ten: http://allegro.pl/rack-case-4u-pro-kada-...51063.html
niby można taniej ale ja parę razy graty woziłem po kraju i nie ufam niczemu co nie ma tych takich dużych motylków i dużych narożników kulowych + solidnych ścianek. Miałem kiedyś rockcase, nawet nie porównuję bo to jakiś dowcip by był ponury.