10-13-2010, 11:06 AM
(10-12-2010, 07:59 PM)pinio napisał(a):(10-11-2010, 11:04 AM)Jigsaw napisał(a):W mordeczkę, to się opłaca. Link dla potomnych poprosimy i oczywiście próbki dźwiękowe. Najlepiej na roundach, flatach i halfach(10-10-2010, 04:23 AM)pinio napisał(a):Yoł sorry że tak późno, ale nie zaglądam tu często. No cóż może to za wcześnie na ocenę, ale jak na razie zdumiewa mnie troche połączenie slidu flatów z warczeniem roundów, wszystko w takich proporcjach że na razie ciężko mi to okiełznać. Na pewno brzmią póki co prawie jak roundy z jakby cofniętą górą, mi to pasi.(10-08-2010, 06:21 PM)Jigsaw napisał(a): Jest radość(bo to modne tak sie afiszować) D`addario Half roundy przyszły z USA w 13 dni!!!!O halfach różne są opinie, proszę o Twoją.
![]()
![]()
Miałem już flaty d,addario i la belli więc mam porównanie. Ale jak już zauważyłem poczekam z dokładniejszym opisem po rozegraniu.
SWoją drogą polecam zaryzykować, w sumie płacisz 90pln i masz je z USA dość szybko, ja swoje dostałem w 11dni i to First Class Mail
jb90 -> Jak zdążyłem przeczytać, są różne szkoły szlifowanych strun. Każde brzmią inaczej. Ja mam dopiero jedne (Chromesy), ale ciekawe wydają się również Labelle. Powinieneś określić jaki typ brzmienia Cię interesuje.
masz namiary na sprzedawcę
http://myworld.ebay.com/musicpartsplus1/
Próbek z laptopa niet