09-07-2015, 04:20 PM
Sporo tego. Postaram się odpowiedzieć: Kolumnę można wykluczyć, ponieważ bas idzie na przody (liniowo ze wzmacniacza) i słychać to ściszanie na przodach. Kolumna działa tylko jako odsłuch dla mnie. Szczerze to nie wiem, czy w momencie jak traci głośność, czy słychać to również na kolumnach?!. Ciężko to wysłyszeć na chałturze. Nie gram głośno, więc zabezpieczenie termiczne raczej nie. Nie bardzo rozumiem pierwsze pytanie, chodzi Ci o wejście Jack i XLR, jakie są w tym wzmaku? Jeśli tak to nie sprawdzałem na XLR. Zobaczę w sobotę na chałturze bo niestety nie mam wzmaka w domu. Ostatnią chałturę zagrałem na innym wzmacniaczu i było ok, więc wszystkie peryferia też można wykluczyć.
Marek, czy w razie czego jest jakaś możliwość wysyłki wzmacniacz do Ciebie do naprawy? U mnie w okolicy niestety nie ma takich ludzi.
Marek, czy w razie czego jest jakaś możliwość wysyłki wzmacniacz do Ciebie do naprawy? U mnie w okolicy niestety nie ma takich ludzi.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele