(10-17-2010, 09:24 PM)paka napisał(a):(10-17-2010, 11:54 AM)zakwas napisał(a): W ogóle moim zdaniem moderacja jest tu cholernie silna - porównując liczbę userów i nowych postów tu i na basoofce, to macie jakieś 10 razy silniejszą moderację (na basoofce jest nas chyba 5 "czynnych" modów, z czego dwóch i tak się opieprza+ 1 admin).
mi sie wydaje, ze tutaj wiecej sie pisze. basoofka moze ma 10000 zarejestrowanych, ale faktyczny ruch i ilosc userow online jest bardzo podobna
No nie bardzo - jestem codziennie na obu forach i widzę jaki jest ruch i ile nowych postów tu i na basoofce.
(10-17-2010, 09:37 PM)asmo napisał(a): Mi w sumie też przeszkadza za szybkie usuwanie wątków, w szczególności mordki. W ogóle z mordką jest dziwna sprawa. Usuwamy ją, żeby nie było pompowania licznika postów bezsensownym spamem i żeby nie zajmowała miejsca na serwerze, tak przynajmniej domniemam. Ale jakby nie patrzeć, czasem w mordce pojawią się jakieś ciekawe informacje, jakieś ciekawostki, rzeczy, których po prostu nie ma w innych wątkach. Fajne byłoby archiwum mordek, przy czym nie wiem jak rozwiązać problem licznika, bo jakbym nie patrzeć, liczniki kilkunastu użytkowników poszybują w góręTaka sugestia, podejrzewam, że nierealna
Przecież mordka ma służyć do nabijania postów - dorabiania trzeciej mordki!!!