(03-07-2016, 11:53 AM)zwinny napisał(a): nie no, niech sobie ludzie grają, stają się coraz lepsi itd... tylko że atencję otrzymują wg mnie nie te osoby, które powinny. w graniu na basie chodzi o to, żeby miło się słuchało, a jak będę miał ochotę popatrzeć na skowyrne cycatki, to poszukam gdzie indziejno ale zawsze znajdą się stulejarze którym w majtach robi się mokro gdy jakaś dzierlatka zagra kciukiem oktawki.
jest np taki basista, nazywa się Terry Romanio (nie mam jak wrzucić linka na yt teraz) - gra zajebiście, niesamowity feeling. obserwuję go od dawna i jeszcze parę lat temu trochę ssał pałkę, ale poczynił taki progres, że masakra. no i co?... wyświetlenia filmów rzędu 400, 500... niektóre w porywach kilka tysięcy. no ale nie zrobił sobie fanpejdża na FB po roku grania na basie i nie wrzuca 30 sekundowych fragmentów z kciukowania do Prince'a nagranych komórką. no i przede wszystkim jest facetem.
takie tam luźne przemyślenia.
no to jest niestety przykre, ja polecam kanał Greg F. wpisuje sie doskonale w antywzorce fejmu i poklasku. Jest starym 45 letnim dziadem, nie pokazuje gęby i ma stare flaty na gównianym squierze/zamiennie sadowsky ale co koles robi to łojezus maria
mam stara puszkę Tchibo teściowa nie żyje a mąż ją pamięta od zawsze
Jak mówi stare rumuńskie przysłowie : "Gdy Ktoś Ci przerwie bój, to Go skaratuj!"
Jak mówi stare rumuńskie przysłowie : "Gdy Ktoś Ci przerwie bój, to Go skaratuj!"