05-10-2016, 09:41 PM
Fabol - lekko jakby nierówno chwilami, za bardzo w tył, ale poza tym fajnie, brzmienie spoko, linia spacerowa, ale wyskoki w górę są, oki 
Dramatyk - brzmienie jakieś hmm, głuchawe ? Coś mi (mi - zaznaczam
) nie do końca się klei. Fajnie harmonicznie, jedyne co bym nieśmiało postulował, to bardziej zaznaczyć 2 i 4, jak to mawiał znajomy, znakomity bassman Jędrek Kujawa - walking wiadomo - idziesz, ale się potykasz 
Paweł - przezajebiście, stylowo, swobodnie, nowy nabytek super, solo fajne - smaczne legata, rzuca mi się na uszy swoboda w użyciu całej skali instrumentu. Zasadniczo się powtórzę - szacun, i dopytam - może kto chce kupić basówkę ? Moja jakby się jakby marnuje
aha, a tego "miałem parę minutek" to nie skomentuję, musiałbym bluznąć, a nie śmiem 
I taka refleksja - same bezprogi brzmiące akustycznie, old-skulowo itp. Nie mam pomysłu jak się w styl wpasować z tzw. soundem... pożyjem, obaczym. Może skręcę tone jak niejaki grający elektryczne blusy ze Sternem Jeff Andrews
Tymczasem niezmiennie pozdrawiam - Kijas

Dramatyk - brzmienie jakieś hmm, głuchawe ? Coś mi (mi - zaznaczam

Paweł - przezajebiście, stylowo, swobodnie, nowy nabytek super, solo fajne - smaczne legata, rzuca mi się na uszy swoboda w użyciu całej skali instrumentu. Zasadniczo się powtórzę - szacun, i dopytam - może kto chce kupić basówkę ? Moja jakby się jakby marnuje

I taka refleksja - same bezprogi brzmiące akustycznie, old-skulowo itp. Nie mam pomysłu jak się w styl wpasować z tzw. soundem... pożyjem, obaczym. Może skręcę tone jak niejaki grający elektryczne blusy ze Sternem Jeff Andrews

Tymczasem niezmiennie pozdrawiam - Kijas