10-27-2016, 05:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-27-2016, 05:42 PM przez langusta.)
(10-23-2016, 03:38 PM)mazdah napisał(a):(10-23-2016, 03:24 PM)langusta napisał(a): a dodatkowo celem firmy handlowej jest zarobek więc sprzęt pochodzi z przypadkowego źródła bo jedyne kryterium wyboru to niska cena...
To od kogo mamy kupować?
No nie wiem, ja kupuje np. względnie zadbany sprzęt od prywatnych użyszkodników

(10-23-2016, 04:55 PM)yarzenioova napisał(a): Głośniki to niewielki problem,można spokojnie wymienić i wytargować lepszą cenę jeśli coś będzie się sypać.W ogóle zastanawiam się nad kupnem heada TE i jakiejś kolumny.Ale zanim cokolwiek kupię jeszcze się wiele razy zastanowię.Na tę chwilę TE mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.
No nie wiem czy głośniki to niewielki problem. Generalnie dla mnie wielki i kosztowny. Głośniki do TE nie są dostępne od tak a inne to już nie będzie TE. Kupiłem taką paczkę TE na 2x10 i 115 w jednym korpusie. Ciekawe doświadczenie, którego nikomu nie życzę, po kilku dniach 15 kompletnie zdechła a obie 10 się rozcenrowały. Koszt nowych zamienników to prawie równowartość paczki a oryginały jeszcze droższe. Stary grat to stary grat - jest ryzyko jest zabawa ale jak sprzęt padnie w trakcie sztuki to zabawa się kończy.
Resistance is futile