11-07-2010, 12:57 AM
(11-06-2010, 05:36 PM)flyeR napisał(a): nie chcę robić tematu, bo to nie basowe pytanie - co sądzicie o gitarowych wzmakach bugery? słucham dziś pół dnia próbek i, kurwa, coś mi nie gra, że na allegro nowe ze 2 klocki z hakiem można kupić O_o
napisałem w mordce żeby nie śmiecić, ale w 15 minut pytanie uciekło 2 strony w głąb forum. wklejam więc tu, choć to nie basowe
(11-06-2010, 06:29 PM)michal napisał(a): Mnie to nie dziwi - w końcu to behringer jest. Ludzie narzekają na wykonanie - psują się dziady podobno. Ja nigdy nie miałem "w ręku", nigdy też nie słyszałem live, lecz nie skusiłbym się.
Nazwa trochę podobna do "bognera" - a bogner to już inna półka.
(11-06-2010, 07:51 PM)Bisq napisał(a):(11-06-2010, 04:50 PM)flyeR napisał(a): nie chcę robić tematu, bo to nie basowe pytanie - co sądzicie o gitarowych wzmakach bugery? słucham dziś pół dnia próbek i, kurwa, coś mi nie gra, że na allegro nowe ze 2 klocki z hakiem można kupić O_o
to chyba (acz głowy nie dam) marka behringera, mają opinię stosunkowo dobrze brzmiących, ale dość awaryjnych.
zresztą tutaj opinia gitarzystów: forum gitara.pl
Tak, to lampowe Behringery są. Zdecydowanie nie polecam, nie słyszałem jeszcze dobrych opinii na ich temat...
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412
Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa