02-20-2017, 01:33 PM
(02-20-2017, 01:30 PM)tapchan napisał(a):(02-20-2017, 11:28 AM)3cina napisał(a): Jak to gada mości tapchanie?
IMO gada lepiej niż to wynika z oficjalnych próbek zamieszczonych na YT
Jasne brzmienie z mocno zarysowanym środkiem i solidnym podmuchem w dole. Jest przyjemnie selektywny i świetnie klei mi się z pełnym składem. Najprzyjemniej dla mojego ucha brzmi gdy końcówka zaczyna delikatnie brudzić, acz szatańskie przestery czy czysta szklanka nie są dla niego problemem.
Na razie opędziłem tym zestawem trzy całonocne grania "pod nóżkę", w tym jedno z nich na jednej paczce - skuteczności ani dynamiki nie brakuje. No i ten podmuch w dole - mimo względnie cichego grania nie rozmywa się 2m od paczki tylko ładnie niesie się na całe pomieszczenie, co jest dla mnie całkowitą nowością po całym życiu tranzystorów, hybryd i cyfrówek.
Brzmieniowo zdecydowanie bardziej mi odpowiada od moich dotychczasowych kombinacji z SWR, Ampegiem, Trace Elliotem, Mark Bassem, Edenem i jeszcze paroma innymi napisami. Czas pokaże co z bezawaryjnością acz jestem dobrej myśli - zajrzałem sobie do środka i wygląda to bardzo solidnie.
Bdb wybór. Czy wytargował Pan zniżkę endorserską?
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"