03-22-2017, 10:28 AM
Ja się nie czuję w żaden sposób urażony, nikt tutaj do mnie jeszcze żadnych agresywnych form nie stosował. Domyśliłem się, że charakter tego tematu ma być luźniejszy ale nie zmienia to faktu, że cały czas działacie pod banderą "WarwickPL" więc pewne konwencje muszą być zachowane. Luźna forma w porządku ale gdybym ja był przedstawicielem to nigdy nie sugerowałbym "przykładania broni do głowy" ponieważ Niemcy są na tym punkcie bardzo wyczuleni po historiach drugowojennych (a WWto przecież niemiecka firma). Pamiętałbym, że mimo wszytko ciągle reprezentujecie firmę której produkty chcę sprzedawać. Nie leciałbym też w drugą stronę, pisanie do siebie per ty na forum to nic strasznego a wręcz poprawia zażyłości między forumowiczami.
Niemniej ja nie jestem przedstawicielem handlowym i możliwe, że troszkę przesadziłem w swoim poprzednim poście (mógł on mieć lekko za mocny wydźwięk
) niemniej szeroko otwierałem oczy gdy czytałem poprzednie trzy strony. Do forumowiczów się nie czepiam, oni są tutaj prywatnie ale gdybym zobaczył przykładowo administratora, który bluzga na własnym forum również napisałbym o tym komentarz.
Niemniej ja nie jestem przedstawicielem handlowym i możliwe, że troszkę przesadziłem w swoim poprzednim poście (mógł on mieć lekko za mocny wydźwięk

Washburn S1000 |MM SR 4 '89| Aria Pro II The Cat Bass| Hohner The Jack | Harley Benton JB |
Taurus TS-1010
Taurus TS-1010