05-16-2017, 07:58 PM
(05-16-2017, 06:41 PM)szymam napisał(a): Mordy, jaki tani i w miarę dobry dibox do domowego studio?ART PDB, jest również Reampem, bo ma switch 0 / -20 / -40dB.
Kosztuje niecałe 150zł, wytrzymuje kopanie itd.
Jako główne źródło soundu można znaleźć lepsze (bas wolę wbijać przez wejście DI w SM Pro Audio TC02, ale tam mam lampę i kompresor), ale jako czysty ślad przesterowanej gity, czy basu robi robotę i nie brzmi jak kupa. W drugą stronę też nie brzmi jak kupa - zarówno do basu jak i gity.
Mogę podesłać próbki na priv

Jeśli szukasz DI jako głównego źródła soundu, to Radial J48 to taki "industry standard", jeśli jednak szukasz taniego woła roboczego to ART.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.