11-14-2010, 12:02 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-14-2010, 12:05 AM przez domelius.)
(11-13-2010, 02:05 PM)hubertgal napisał(a): chodzi o to, że gość opiera się o to, że sprzęt jest taki jak Wootena, a młody użytkownik, który dopiero szuka nie wie, że tak nie jest, ale sugeruje się zdjęciem, które też jest manipulacją i tym, że sam Wooten ma taki sprzęt, więc jak będę miał taki sam to też tak będę grałA cena, no wiadomo, za wysoka, ale wątpię, że mu to ktoś kupi za tą kwotę.
dla mnie na allegro powinno być nakazane wrzucanie zdjęć sprzedawanego sprzętu, a nie tych, które są ściągnięte ze strony producenta, wtedy nie byłoby niedomówień.
wrzucałem zdjęcia ze strony producenta, zgłoś mnie i reszta żandarmerii basscity też
koleś sobie zażartował, a baranem jest ktoś, kto żart traktuje poważnie. Jeszcze większym ten, kto to potraktuje poważnie i uwierzy (bo trzeba być baranem, żeby nie zauważyć, że fota jest montowana), ale klienta trzeba jakoś pozyskać, prawda?
przerobione zdjęcia Kaczyńskiego na joemonsterze czy gdziekolwiek indziej też zgłaszacie jako manipulacja informacjami?
a nawet jeśli żart jest kiepski, to nie widzę racjonalnego powodu, żeby podciągać to pod przestępstwo.