11-19-2017, 02:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-19-2017, 03:00 PM przez przemvelbenny.)
Ok, dzięki za szybkie odpowiedzi 
Uważacie, że ta dokumentacja jest istotna, czy sobie darować? Mam na myśli te świtki, które się dostaje do nowego basu, jak na zdjęciach w (1). Który bardziej finansowo opłaca się kupić? Czy nie przepłacę za żaden z nich?
do (1) jedyny koszt, jaki będę musiał dołożyć to wymiana pickguarda i paska. Wszystko inne jest.
do (2) będę musiał zakupić case i prawdopodobnie też pickguard (wolę czarny).
Różnica w cenie to zaledwie 200 zł, a w wydatkach już znacznie większa.
(1) ma nr seryjny Z8161473, (2) ma nr Z50.....
Wnioskuję, że (1) powinna być młodsza od (2), która jest z 2005 roku?
Widzę jeszcze (chyba) różnicę w mostkach obu basów.
Tutaj link do (1) na alledrogo. Fotki są lepszej jakości, lepiej widać:
http://allegro.pl/gitara-basowa-fender-s...ml#thumb/1
Dobrze by było ograć przed zakupem... Jakie jest Wasze zdanie co do kupowania bez ogrywania?
Niestety, wątpliwa jest sprawa możliwości ogrania jednego i drugiego. Sorry, że tak dopytuję, ale to nie jest mała kwota, a ja nie jestem specem od Fenderów :/
Który ewentualnie wybrać?

Uważacie, że ta dokumentacja jest istotna, czy sobie darować? Mam na myśli te świtki, które się dostaje do nowego basu, jak na zdjęciach w (1). Który bardziej finansowo opłaca się kupić? Czy nie przepłacę za żaden z nich?
do (1) jedyny koszt, jaki będę musiał dołożyć to wymiana pickguarda i paska. Wszystko inne jest.
do (2) będę musiał zakupić case i prawdopodobnie też pickguard (wolę czarny).
Różnica w cenie to zaledwie 200 zł, a w wydatkach już znacznie większa.
(1) ma nr seryjny Z8161473, (2) ma nr Z50.....
Wnioskuję, że (1) powinna być młodsza od (2), która jest z 2005 roku?
Widzę jeszcze (chyba) różnicę w mostkach obu basów.
Tutaj link do (1) na alledrogo. Fotki są lepszej jakości, lepiej widać:
http://allegro.pl/gitara-basowa-fender-s...ml#thumb/1
Dobrze by było ograć przed zakupem... Jakie jest Wasze zdanie co do kupowania bez ogrywania?

Który ewentualnie wybrać?
ESP LTD ELITE J-4 AMBER (EMG JVX+EMG BQC) > KORG PITCHBLACK > TC ELECTRONIC SPECTRA COMP > TECH21 SANSAMP BASS DRIVER PROGRAMMABLE > HOTONE SKYLINE GATE > HOTONE OMNI IR CAB SIM > MARKBASS LITTLE MARK III 15TH ANNIVERSARY 500W + MARSHALL MBC410