03-26-2018, 05:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-26-2018, 05:48 PM przez Maciejeq.)
(03-26-2018, 05:13 PM)mazdah napisał(a): Panowie, mam problem z Music Manem (SUB5) i przesterami.
Darkglassy, Xotic BB, Sansampy, Big Muff, OX Fuzz - nic nie działa. Wszystko kicha.
Jakiś dobry przester do MusicMana proszę!! OD/Dist, bo w fuzzy z tymi basami nie wierzę raczej...
To połączenie po prostu nie działa.

(03-26-2018, 05:28 PM)Dex napisał(a):(03-26-2018, 05:13 PM)mazdah napisał(a): Panowie, mam problem z Music Manem (SUB5) i przesterami.
Darkglassy, Xotic BB, Sansampy, Big Muff, OX Fuzz - nic nie działa. Wszystko kicha.
Jakiś dobry przester do MusicMana proszę!! OD/Dist, bo w fuzzy z tymi basami nie wierzę raczej...
Może Rodenberg Gas 808b? Jedna próbka na youtube. Brzmi naprawdę nieźle tylko dość drogi.
Jeśli chodzi o to video, to jakoś nie kumam gdzie to brzmi nieźle

Po prostu połączenie extremalnie kompresująca, aktywna elektronika + przester działa chujowo i tyle, nie ma co uskuteczniać poszukiwań graala, bo w tej materii go nie ma. Jedynym imo dobrze brzmiącym basistą na SRze z przesterami jest Tim C, ale tam jest na 90% jakiś szwindel typu pominięta elektronika czy coś w tym stylu. Pasywny SR ma szansę zabrzmieć fajnie w przester, sam to sprawdzę jak dozbieram na modyfikacje mojego Sabre.