(10-01-2021, 07:02 PM)Gorewolf napisał(a): Koledzy, może coś doradzicie. Poszukuję jakiegoś niewielkiego heada na biurko, w kwocie ~1000zł, najlepiej ze speakonem na kolumnę. Do tej pory ćwiczyłem na swoim SWR SM500, ale nie mogę już trzymać wzmaka na kolumnie w chacie, bo mi bombelek żyć nie dajeZ kolei SWR jest w racku z preampem SVPPRO, tunerem, trafo... generalnie za dużo i za ciężko na biurko, poza tym już mi się go trochę odwidziało wozić na próby i z powrotem. Na olx wyczaiłem Taursua BL-450, dostałem też ofertę Edena Terra Nova TN226, i wisi też wersja 501. Rozważam też Little Marka 250.
Niesponsorowanie: https://guitarcenter.pl/catalog/basy/wzm...-bass-head ;

Na tym W nie grałem, ale ma opcję robienia za interfejs (może CI się przyda, ale jak już coś masz, to są wersje bez). Sam mam TC Electronica BAM200 jako headzik do kieszeni - budżet niski, wszędzie się zmieści nic nie zagraci. Jako backup mi wystarcza, ale wybitnie szlachetne to to nie jest, więc jak masz kasę na Edena czy MarkBassa to wal śmiało w tamtą stronę. Taurusa bym za to odpuścił, bo już wolę to TC.

EDIT: doczytałem, że już po sprawie ;D