04-29-2010, 06:45 PM
@Gruby: Bo ja wiem czy w usa można taniej? Raczej w podobnej cenie. Ostatnio zaczynają za basy z wczesnych lat 90tych wołać ceny rzędu 1500$.
Ostatnio było parę amerykańskich jazz'ów w bardzo dobrych cenach (poniżej 3k) na allegro. Sam jednego w świetnej cenie wyhaczyłem, a szukałem takiego modelu na ebayach różnorakich ze 3 miesiące.
Aczkolwiek, jak ktoś szuka dobrego, aktywnego, czerwonego jazza z lat 90tych to myślę, że te 3,5k można spokojnie dać. No może 3,4k bo pewnie jakiś szlif by się przydało zrobić
Ostatnio było parę amerykańskich jazz'ów w bardzo dobrych cenach (poniżej 3k) na allegro. Sam jednego w świetnej cenie wyhaczyłem, a szukałem takiego modelu na ebayach różnorakich ze 3 miesiące.
Aczkolwiek, jak ktoś szuka dobrego, aktywnego, czerwonego jazza z lat 90tych to myślę, że te 3,5k można spokojnie dać. No może 3,4k bo pewnie jakiś szlif by się przydało zrobić

Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.
Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.