02-28-2011, 11:13 PM
(02-28-2011, 10:06 PM)Xoov napisał(a):Tu nie chodzi o to, co mi się podoba, tylko co leży w kontekście kapeli.(02-28-2011, 09:26 PM)Mateusz napisał(a): dla mnie to byla sciana gruzu i to doslownie -- nie dalo sie ani jednego dźwięku rozroznic - nie wiem moze o to chodzi, dla mnie rownie dobrze moglby by to byc nienaciagniete struny uderzane o progi bez wiekszego sensu. Szkoda, ze inni o podobnym zdaniu co moje sie nie wypowiedza.Nie wiem, o którym dokładnie momencie mówisz, ale fakt – też nie mogłem rozróżnić dźwięków. Tylko że Burn ma tego świadomość i jemu się tak podoba
Moją rolą w Sphere jest wypełnić przestrzeń między garami, a gitarami i dowalić do tego tonę "kurwy".
Idealna czytelność, czy emancypacja basu nie jest tu priorytetem.
Czy sprawdza się w gatunku - oceńcie sami:
http://burning.wrzuta.pl/audio/6vR8ue4eW...bka_sphere
Jest to takie samo ustawienie jak prezentowałem w Piasecznie, po zebraniu mikrofonami i dodaniu odrobiny góry z DI (w paczcie nie używam horna).
Jeśli się komuś nie podobało - nie widzę problemu, ani nie czuje się urażony

Kwestia gustu. Ja np. Nie przepadam za soundem Hellborga (mimo jego nazwiska

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.