03-15-2011, 08:06 AM
Ehhh, okazuje się, że w USA również nie aktualizują oferty online... O Badassie V w kolorze niklu można zapomnieć. Kupiłem i nie ma tego co kupiłem 
Na plus jest całkiem dobry kontakt ze strony obsługi buzzardsbass.com
zaproponowałem zamianę na Hipshot A black lub ABM black (raczej będzie Hipshot bo ABM sporo droższy). Mam nadzieję, że skończy się to pozytywnie jednak...
Edit:
Jest ok
Gostek pomógł mi jeszcze wybrać odpowiedni rozstaw strun pod pickup SMB-5a (zadzwonił do Hipshota w tym celu)
Teraz czekam aż mostek dojdzie do mnie.
Edit2:
A tego sklepu tj Buzzard's Bass Guitar Shop - NIE POLECAM! Koleś wydał się na początku miły, ale po paru wpadkach (z jego strony) miłe podejście sie skończyło. Na koniec dostałem mostek z aluminium (zamówiłem mosiądz). Na plus jest jedynie to, że nie musiałem płacić cła.

Na plus jest całkiem dobry kontakt ze strony obsługi buzzardsbass.com
zaproponowałem zamianę na Hipshot A black lub ABM black (raczej będzie Hipshot bo ABM sporo droższy). Mam nadzieję, że skończy się to pozytywnie jednak...
Edit:
Jest ok

Edit2:
A tego sklepu tj Buzzard's Bass Guitar Shop - NIE POLECAM! Koleś wydał się na początku miły, ale po paru wpadkach (z jego strony) miłe podejście sie skończyło. Na koniec dostałem mostek z aluminium (zamówiłem mosiądz). Na plus jest jedynie to, że nie musiałem płacić cła.