(03-22-2011, 08:27 PM)artur napisał(a): moje nagłosnienie W kosztowało 1800 zł - i gada bardzo fajnie, przebija GK. Może to zasługa thumba (tez warwick)a może gustu. Zestaw all W robi robote, jak nie wierzycie to mozna u mnie pograć i się przekonać.
btw. Viking komentujesez wzmaka, ktorego przy dobrym wietrze kupisz za 700 zł.... litości. DLA MNIE pro fecik to lepsza opcja niż jakieś starocie z allegro, laneye czy magi. Oczekiwałes Waltera Woodsa? Opamiętajcie się ludziska
kupiłem nówkę za 1000coś złotych
miałem do wyboru jeszcze GK i Hartke, i do tej pory tego żałuję
a miałem już Spectora, i szczerze, to lepiej brzmiało mi granie z wieży niż tego profeta
nie znam człowieka, ale oczekiwałem że to będzie mniej plastikowe ścierwo
już piecyk Hartke A100 grzmiał potężniej
(03-22-2011, 11:51 PM)Brylant napisał(a):(03-22-2011, 08:27 PM)artur napisał(a): btw. Viking komentujesez wzmaka, ktorego przy dobrym wietrze kupisz za 700 zł.... litości. DLA MNIE pro fecik to lepsza opcja niż jakieś starocie z allegro, laneye czy magi. Oczekiwałes Waltera Woodsa? Opamiętajcie się ludziska
Pisałem o tym w innym temacie: ludzie oceniają całą markę po Pro Fecie i jakieś najbiedniejszej Corvecie... To tak jakby Spectory oceniać po serii Performer.
oceniałem profeta
i oceniam tez mulące próbki z YT
na paczkach warwicka też grałem (te 2x10 i 4x10 ze srebrnymi nakładkami na bassreflexach) i dzięki bogu już nie gram
po prostu to nie brzmiało tak jak ja chciałem
a profet nie brzmiał w ogóle, powinien kosztować połowę tego co stoi
paczki zresztą też
a basy są przekombinowane imo