Zakupy w BestBassGear.com - pickupy, preampy i mostki
Czesc!

Czy ktos bedzie kupowac pickupy, preampy lub mostki? Jesli tak to przejrzyjcie oferte na www.bestbassgear.com
Szukam ludzi do wspolnego zamowienia. Cel - tansza wysylka dla kazdego.
Cala elektronika oraz hardware jest dosc tani, ale wysylka to czasem rownowartosc samego pickupa. Im wiecej osob cos zamowi, tym taniej nas wyniesie wysylka.
Dodatkowo posiadam kupon na 5% znizki. Rabat zostanie odjety od kwoty calego zamowienia.

Pisac, pytac, tu lub na PW Smile

Pozdrawiam, T.
Odpowiedz
Kiedy będziesz zamawiał?
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
Kiedy znajda sie chetni Smile
Mysle zeby poczekac tydzien, poltora.
Przydaloby sie minimum 5 osob.
Odpowiedz
sprowadźcie czarne badassy Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Badassow jest tam w chuj, ale wszystkie czarne zniknely.
Odpowiedz
ztcp mają dobre ceny na osprzęt Hipshot.
Ja tam kupowałem mostek typu A, z rozstawem śrub direct replacement pod Fendera.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ja kupiłbym BadAss III
Jak będziesz składał zamòwienie napisz

Odpowiedz
No niestety, Badassow III rowniez nie maja ;/ Chyba to sie tyczy jednak wszystkich ich modeli. Cholera wie czemu.

Cos mi sie wydaje, ze ciezko bedzie z zamowieniem. Ja jeszcze czekam, wiec gdyby co to sie wpisywac.
Odpowiedz
(07-16-2013, 11:39 AM)Rawhead napisał(a): Badassow jest tam w chuj, ale wszystkie czarne zniknely.

wszystkie badass są out of stock, o czym dowiadujesz się próbując dodać je do koszykaWink

chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii..
Odpowiedz
Dokladnie! Smile

A moze jacys chetni na pickupy czy elektornike?

Odpowiedz
Bass Ten dla mnie Wink

http://www.bestbassgear.com/stellartone-...r-bass.htm
Odpowiedz
Frytas, a Ty co chciales? Potrzebne mi to zeby sprawdzic koszty wysylki i w ogole zobaczyc dostepnosc.

Omson, Bass Ten jest na stanie. Jesli nikt sie wiecej nie znajdzie to moze nawet wezmiemy to we dwoch, jesli bedziesz chetny.
Odpowiedz
Zastanawiałem się nad jakimś mostkiem hipshota, ale z tego co widzę to taniej będzie mi ściągnąć z ebaya.
Poza tym i tak w najblizszym czasie chyba nie będę miał środków tak więc jak na tą chwile na mnie nie licz Wink
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(07-17-2013, 10:25 AM)paka napisał(a):
(07-16-2013, 11:39 AM)Rawhead napisał(a): Badassow jest tam w chuj, ale wszystkie czarne zniknely.

wszystkie badass są out of stock, o czym dowiadujesz się próbując dodać je do koszykaWink

chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii..
A gdziekolwiek da się kupić badassa III?

Odpowiedz
eBay.com Smile Sredni koszt mostka 450 + wysylka w okolicach 100.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości