![]() |
|
[split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio (/thread-972.html) |
RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 01-31-2012 ![]() Robią się grubsze projekty, bardziej skomplikowane. Będzie porządny chorus i extra flanger RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Burning - 01-31-2012 dawaj chorusa na testy RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Maciejeq - 01-31-2012 A coś z tymi delay'ami może się ruszy? RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - paluch1986 - 01-31-2012 A kiedy kompresor dla mnie? RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Hubert - 01-31-2012 co to za chorus? jakaś kopia? RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - abstraktus - 01-31-2012 Flangerek dla mnie - kopia MXR'a z modyfikacjami: Blend i pstryczek dwóch prędkości -nie mogę się już doczekać... RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 01-31-2012 CE2B ![]() Tak 117 flanger. Kompresorki oba planuję dziś skończyć, chyba że usnę z lutownicą w ręku. Płytka z elementami polutowana, puszka powiercona, tylko to poskładać i połączyć kabelki. Spróbuję jeszcze w tym tygodniu zrobić projekty graficzne na fronty. Grawer to jak się wstrzelę 1 dzień i gotowy. Kurde, poczta wprowadza śledzenie przesyłek jakieś lepsze i coś mi się paczki z kablami spóźniają... Z dilejami jakoś ostatnio kiepsko, bo braki na rynku scalaków. Linii opóźniających nie ma w sklepach w rozsądnych cenach. Ewentualnie jakaś wysyłka z niemiec, ale to wtedy warto wziąć więcej sztuk, żeby nie dopłacać bez sensu. Pozwólcie że na razie zawalczę z chorusami i flangerami. Zobaczymy jak mi to pójdzie. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Gorphal - 01-31-2012 A kompresory, to Compulatory? Bo jeśli tak, to miałbym sporą prośbę - jakbyś miał chwilę, mógłbyś sprawdzić napięcia na wzmacniaczach? Złożyłem dla siebie Compulatora na płytce uniwersalnej tylko coś nie do końca chyba działa tak jak powinien - dość słaby sygnał daje i w skrajnym położeniu gałki comp zaczyna pierdzieć. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Burning - 01-31-2012 nie byłem w studio dość dawno ale niedługo będę się szykował do nagrań dwóch forumisiów to cos sklecę RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 01-31-2012 Będę dźwięczny, dzyń dzyń. PW poszło do Gorphal-a. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - macius - 01-31-2012 tylko się nastrój ![]() ciekawym kiedy moje zamówionko się zrobi i dotrze ;] RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 01-31-2012 Zacząłem kompletować. Płytka wytrawiona. Pozwólcie, że jako tako zachowam kolejność wg zgłoszeń i moich możliwości. Pomału robi się chaos, a nie chcę, żeby ktoś czuł się pokrzywdzony
RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - bratekr - 01-31-2012 (01-31-2012, 06:41 PM)Burning napisał(a): nie byłem w studio dość dawno hehehe RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Burning - 02-01-2012 tu nie ma nic do śmiacia - na nowym lapku z dyskiem SSD nie będzie takich jaj, jak poprzednio RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 02-07-2012 Słuchajcie. Chcę w tym miejscu przeprosić wszystkich, którzy czekają na klocki ode mnie. Mam małą obsuwę związaną z niskimi temperaturami i kłopotami z ogrzewaniem w domu. W chacie mam między 10 a 12 stopni "ciepła". W związku z tym mam urwanie głowy z lataniem, załatwianiem, no i sami rozumiecie, że w takiej temperaturze palce sztywnieją i robota nie idzie jak powinna. Zapewniam jednocześnie, że pomału dłubię wszystkie sprzęty i nikt nie jest pominięty. Już pomału zaczyna być lepiej... Nie chodzi o wyżalanie się i żebyście mi współczuli, jedynie naświetlam temat, żeby nikt się nie martwił, że go olewam. Compulatory polutowane, jeszcze zostaje do zrobienia front, to samo z flipsterem. Na bieżąco na PW będę informował o zakończonych pracach. |