![]() |
|
[split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio (/thread-972.html) |
RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - mazdah - 02-09-2012 Odkop zrobię, bo w sumie myślałem że odpisałem ale nie odpisałem, więc odpiszę tera. Luzik Pinio, customowa robota, to customowa robota. Jak jest na czas, to znaczy że nie jest custom haha Przerąbane z tym ogrzewaniem, mam nadzieję że szybko to uda Ci się ogarnąć i będzie cieplutko. Na flipsterka cierpliwie czekam RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 02-15-2012 Czołem. Pomału wychodzę na prostą. Dzięki za słowa wsparcia Compulatory poskładane na fotce poniżej. Takie gałki mogą być? Jutro zaprojektuję fronty, również do Flipstera. ![]() Jak Wam się podoba taki dizajn?
RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - paluch1986 - 02-15-2012 Mi pasuje
RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 02-15-2012 Paluch, czyli zmienię nazwę i robimy? Które gałki? Fabian, tu zdania są podzielone. Pewnie tak samo masz z pasami. Jeden chce prosty inny z ćwiekami Benkai? RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - paluch1986 - 02-16-2012 Tak, czarne RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - groza - 02-16-2012 (02-07-2012, 08:00 AM)pinio napisał(a): Mam małą obsuwę związaną z niskimi temperaturami i kłopotami z ogrzewaniem w domu. W chacie mam między 10 a 12 stopni "ciepła". Ja mieszkam w mieszkaniu które jest na rogu budynku - na ogrzewanie wydaję więcej od sąsiadów. Kiedyś była gruba awaria, ja dostałem oczywiście najbardziej - miałem tak z tydzień takie temperatury - złoooo!!! RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - macius - 02-16-2012 A jak się ma fulltone? ;] RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 02-16-2012 Jeśli uda mi się wyrobić do końca tygodnia z flangerem i chorusem, to na początku przyszłego zasiadam do fulltona. Chciałbym Wam wszystkim dogodzić, ale nie mogę RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - pinio - 02-17-2012 Jak się podoba? Skala była robiona pod inne gałki... ![]() Reszta się robi. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - low - 02-17-2012 Wygląda zajebiście! Flamaster to jakiś chory pomysł. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - zee - 02-17-2012 (02-17-2012, 09:28 AM)pinio napisał(a): Jak się podoba? Skala była robiona pod inne gałki... Geniusz drzemie w prostocie. RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - Hubert - 02-17-2012 elegancko! Już niedługo sobie zmacam ten efekt RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - OMSON - 02-17-2012 (02-17-2012, 09:48 AM)Hubert napisał(a): elegancko! Już niedługo sobie zmacam ten efekt A co on daje? RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - zakwas - 02-17-2012 Chyba Ci Pinio odeślę mojego Compulatora, żebyś mi zrobił jednak grawer. Tylko logo Made by Pinio trochę nieczytelne... RE: [split] fuzzy i nie tylko - by Pinio - OMSON - 02-17-2012 (02-17-2012, 10:40 AM)zakwas napisał(a): Chyba Ci Pinio odeślę mojego Compulatora, żebyś mi zrobił jednak grawer. Sam se zrób grawer a nie będziesz dupę zawracać... |