10-28-2010, 07:25 AM
(10-27-2010, 11:51 PM)Alfik napisał(a):(10-27-2010, 03:27 PM)artur napisał(a): laylot
dowiesz się, że SM900 to NAJLEPSZY wzmak, ale trzeba WSZYSTKO w nim zmienieć ;]
Artur nie wiem co Ty i twoi koledzy, którzy podśmiewali się z tej sentencji mieli z logiki ale przypuszczam, że nie jest ona ich mocną stroną.
SWR-y są jednymi z najlepszych wzmacniaczy produkowanych seryjnie - inne po prostu są jeszcze gorsze - zrobione na tańszych podzespołach, mniej niezawodne i bardziej nieprzemyślane konstrukcyjnie.
Chcąc mieć jednak sprzet najwyższej możliwej klasy w owym produkowanym seryjnie SWR-ze każdy blok konstrukcyjny od sekcji zasilania, poprzez przedwzmacniacz, sekcje eq, blok gniazd wyjściowych, po końcówkę mocy należy przerobić i wymienić w nim elementy konstrukcyjne na ich odpowiedniki wyższej jakości...
Czy jesteś aż tak niedorozwinięty umysłowo aby nie zrozumieć treści i znaczenia tej sentencji ???
kolego Laylot jeśli będziesz chciał mogę podać Ci szczegóły zmian konstrukcyjnych wprowdzonych do SWR. Ostatnio dyskutowałem to z Marcusem i warto było by go zapytać czy nie podjął by się wprowadzenia tych zmian w życie.
pozdrawiam
Alfik
Wait a minute

To nie jest pojazd, pytam z ciekawości