10-28-2010, 02:08 PM
ja pierwszy napisałem, że część basistów customuje a część nie - więc przytoczenei przykłady Tima C. niczego nie wnosi, bo przecież sam stwierdziłem że część to robi (bo Tim C jest też jest pewną malutką cząsteczką badanej sprzwy) - to tak, by udowodnić że czytam z uwagą
A pytanie o "wszystkich" było raczej retoryczne (skoro stwierdziłem, że część tego nie robi) i miało na celu wskazanie, że niektórzy pro grajcy "się nie pierdolą w tańcu" 
grzebac wolno - kupiłem coś to moge nawet nań nasrać, moja brocha i nikomu nic do tego. A dobrze wiesz, że o co innego się rozchodzi, jesli ktoś twierdzi że teraz nowe, fabryczne wzmaki są do dupy i trzeba je zmieniac to chyba coś nie tego
BTW ten mój pierwszy post nie miał służyc jakieś większe dyspucie na ten temat - po prostu spodziewałem się, że Alfik zaraz chłopakowi zrobi wodę z mózgu pisząc jakie te wzmaki hujowe bez koniecznych przeróbek. pzdr
grzebac wolno - kupiłem coś to moge nawet nań nasrać, moja brocha i nikomu nic do tego. A dobrze wiesz, że o co innego się rozchodzi, jesli ktoś twierdzi że teraz nowe, fabryczne wzmaki są do dupy i trzeba je zmieniac to chyba coś nie tego
FEnDER SRENDER!